Aperitiefhapjes, Feestelijk koken, Hippe recepten
Comments 3

Glaasje van gerookte forelmousse

Op zoek naar een verfijnd en feestelijk aperitiefhapje? Probeer dan deze forelmousse eens. Heel fijn van smaak en qua presentatie kan je er alle kanten mee uit. 

 

Wat heb je nodig? 200g gerookte forel, 2el bieslook, 1dl volle room, peper van de molen en 1tl citroensap

Hoe ga je te werk? Mix de forel fijn samen met wat citroensap, voeg vervolgens de fijngesneden bieslook toe en meng er dan de opgeklopte room onder en kruid af met een draai van de pepermolen.

Hoe je het serveert, is bij dit hapje haast van levensbelang. Leuk in een glaasje met wat grijze garnalen, dille of roze peperbolletjes of nog leuker op een aperitieflepel.

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s