Authentieke producten, Brood, Brunch, Hippe recepten, Uit Frankrijk
Comments 4

Camembert….heerlijk op de barbecue

Het leven op de barbecue kan toch geweldig simpel zijn. Je stopt wat knoflook en rozemarijn in een camembert, plaatst het een tiental minuutjes op de barbecue en haal wat brood boven.

Wat heb je nodig? 1 camembert, 2 knoflooktenen, 1 takje rozemarijn, wat witte wijn en rozijnenbrood of ciabatta om heerlijk te dippen.

Hoe ga te werk? Stop alles op of in de camembert en plaats het (met houten bakje en al) op de barbecue. Wacht een kwartiertje en dip naar hartelust.

4 Comments

  1. Dit probeerde ik vorige week uit, jammer genoeg was mijn versie niet zo lopend. Dat lag misschien aan de Aldi-Camembert. Niettemin héérlijk! Inspirerende blog heb je trouwens!!

  2. Vermeire Greta says

    De camembert moet al wat gerijpt zijn en de gaatjes waar je de knoflook; tijm en rozemarijn in stopt overgiet je met wat rode wijn, zo’n 15 minuutjes in de warme oven en dan genieten maar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s