Betere adresjes, Oost Vlaanderen
Comments 2

Een familieportie smaabollen!

‘In voor  een wedstrijdje’ is wellicht iedereen. Zeker als er iets lekkers te winnen valt, zijn jij en ik er wellicht als de kippen bij om onze kans te wagen. Zo ook mijn zus. Toen ze op de Aalst.tv de leuke oproep van de familie Delforge las, stuurde snel deze foto in en won ze een VIP-arrangement in het smoutebollen-kraam van Delforge….

DSC_0414

Een trucje leren

DSC_0430

Zelf een zakje vullen

DSC_0438

Synchroon proeven

DSC_0448

In de spotlights

DSC_0472

En één keer op de foto

Na een hartelijke verwelkoming – met de nodige bubbels- kregen wij een unieke blik achter de schermen van één van de beste kramen van de foor. Gastheer Vincent Delforge vertelde over de rijke familietraditie en hun unieke band van het carnaval van Aalst. Hij verklapte de kinderen een paar smoutebollen-geheimpjes en liet hen geweldig smullen van de huisspecialiteit.  Op het eind bevestigde Vincent ook nog ‘een vettige roddel’. Meer nog het is geen roddel maar een echt feit dat steeds meer carnavalisten gaan voor een speciaal pak smoutebollen : met pickles en stoofvleessaus. Van een uitdagende foodpairing gesproken. Geef mij dan toch maar liever een gewoon pak met bloemsuiker! Tot morgen bij Delforge?

PS Hier kan je ook het filmpje met het volledige verslag bekijken.

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s