De vier seizoenen, Lente
Comment 1

Cava sangria

Ben je de klassieke -mierzoete- sangria ook beu? Wel, geniet dan op een avond als deze van een veel betere variant. Maak wat fruitsap, snij wat fruit en muntblaadjes.  En installeer je  vooral met dit alles én een fles cava op je terras. Wedden dat het een lange avond wordt?

Wat heb je nodig? 5dl vers geperst fruitsap (liefst een combinatie van sinaasappel en pampelmoes), 1 citroen, 1 appel, 1 perzik, een paar aardbeien of aalbessen, 10 blaadjes munt, ijsblokjes en een fles cava.

Hoe ga te werk? Maak het fruit schoon en voeg ze bij het fruitsap en de muntblaadjes. Laat dit mengsel een paar uurtjes trekken en ijskoud worden. Neem je beste glazen. Begin met een mooi fruitdecoratie, flink wat ijsblokjes en een laagje fruitsap. Werk af met een stevige slok kava. Serveer meteen en geniet nog even van het laagjes effect.

Waarschuwing!? Het drinkt als limonade maar het stijgt iets sneller naar je hoofd 🙂

Idee gehaald het boek ‘Zomer’ van Yvette Van Boven

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s