Betere adresjes, culinair verhaal, De vier seizoenen, Uittip, voorpagina
Comment 1

Uittip : De Parelende tafels van Bru

Na de succesvolle editie van vorig jaar, pakt Bru – het Belgische natuurlijk lichtbruisend mineraalwater – opnieuw uit met het culinaire concept ‘Parelende Tafels’. Op zeven unieke locaties beleef je samen met vrienden of familie een bijzondere en verrassende Bru tafelervaring.

© Dorian Lohse / K-pture

© Dorian Lohse / K-pture

Bru Parelende Tafels is hét culinaire feest van het jaar. Tussen april en november zet Bru op zeven verschillende locaties in België haar tafel neer. Een verrassende locatie, een magische sfeer en een bijzonder decor zijn de ingrediënten van een meer dan geslaagde middag of avond. Het wordt een speciaal moment om nooit meer te vergeten. Want geef toe, er is niets leuker dan genieten van lekker eten in goed gezelschap op een exceptionele locatie!

– Eind april staat kunst centraal. Werp een blik achter de schermen in het kunstatelier van de Koninklijke Musea voor Kunst en Geschiedenis aan de Cinquantenaire in Brussel. Geniet van een heerlijke maaltijd met op de achtergrond 4.000 handgemaakte gietvormen van kunstwerken, die met veel passie zijn gemaakt. Sommige kunstwerken dateren zelfs van de prehistorie.
– In de maand mei staat de tafel van Bru In het mooiste station ter wereld, Antwerpen Centraal. Beleef er de sfeer en de luxe van de Orient Express uit de jaren 20 en 30 waar een vleugje mysterie nooit veraf is. De tafel is tot in het kleinste detail angekleed zodat je luxueus en in stijl kunt eten.
– Op het dak van Résidence Palace in Brussel belooft het in juni heel zwoel te worden. Waan jezelf in een urban jungle. Tussen de wilde jungleplanten hangt een exotisch, broeierig sfeertje terwijl je van een prachtig uitzicht op de hoofdstad geniet.

– Eind augustus is oogstmaand. Bru plant daarom deze keer de houten tafel temidden van een prachtige boomgaard in Haspengouw. Tussen het fruit genieten van een heerlijke avond met familie en vrienden, dichter bij de natuur kom je niet.

– De oude abdij van Villers-la-Ville ademt 900 jaar geschiedenis uit. De indrukwekkende ruïnes en daarbijhorende tuinen zorgen voor de nodige grandeur. Midden september eet je luxueus in deze historische abdij. Idyllischer kan niet.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

– In oktober snuif je de heerlijke geur van boeken op in de prachtig bewaarde bibliotheek van het klooster Thagaste. Deze bibliotheek is een goed bewaard geheim in het centrum van Gent. De wijsheid druipt er van de muren. De besloten atmosfeer van de bibliotheek schept de juiste sfeer voor een bijzonder moment.

– Nu de dagen kouder en donkerder worden, gaan we op zoek naar warmte en vuur. Het magische licht in de buurt van Luik zorgt voor een unieke belevenis in november. Het wordt een avond om nooit te vergeten.

© Fred Frognier / K-pture

© Fred Frognier / K-pture

Zin om aan te schuiven aan een van bovenstaande Parelende Tafels? Hou dan zeker de website van Bru (www.bru.be) in het oog voor meer details en reservatie. Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Voor het all-in menu betaal je 54 euro voor het diner, 39 euro voor de lunch en 29 euro voor de brunch.

http://www.bru.be · http://www.facebook.com/bruwater · #parelendetafels #bruwater

1 reactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s