Antwerpen, Authentieke producten, Betere adresjes, Geen categorie, Uit Vlaanderen, voorpagina
Comments 4

Voor u getest : Het kibbelingbeslag van Jean Sur Mer

Jean sur Mer is één van de pioniers in foodtruckland. In hun coole ‘camionette’ serveren ze al geruime tijd eerlijke en seizoensgeboden visgerechten en wisten ze mij al meerdere keren te bekoren met hun leuke aanpak. Eén van hun klassiekers én tevens de absolute topper in hun aanbod is de krokante kibbeling.  Om de fans ook thuis te laten genieten van deze lekkernij creëerden ze samen met  Evlier hun eigen kibbelingbeslag. Tijd voor een uitgebreide test…

Onze bevindingen :

Het beslag is eenvoudig te gebruiken. Je voegt water toe aan het zakje, wentelt je stukken vis (ik gebruikte vlaswijting) door het beslag. De friteuse zorgt verder voor een lekker korstje. Neem een leuke puntzak en geniet….

Onze creatieve tips :

 • Marineer de vis op voorhand met verse kruiden en citroen en je hebt nog meer smaak.
 • Serveer er een lekkere salade en wat sausjes bij.

IMG_9369

 

 

4 Comments

  • WAAR VIND JE HET JEAN SUR MER KIBBELINGBESLAG?

   BESTELLEN KAN JE HIER
   EEN PAKKET MET 15 ZAKJES KOST €30, EXCLUSIEF VERZENDINGSKOSTEN.
   BIJ VOLGENDE PARTNERS KAN JE INDIVIDUELE ZAKJES KOPEN:

   SLAGERIJ GADISSEUR, Moeshofstraat 150 2170 Merskem, COMPTOIR, Volkstraat 23 2000 Antwerpen, VISHANDEL DELICE, Bredabaan 291 2930 Brasschaat, DE VISBAR, Bredabaan 314 2930 Brasschaat, HIELKEMA HENGELSPORT, Ertbrandstraat 55 2950 Kapellen, AD DELHAIZE KAPELLEN, Ertbrandstraat 209 2950 Kapellen, CARREFOIR EXPRESS MARIABURG, St Antoniuslie 26 2930 Brasschaat, SUPERMARKT ALHOCEIMA, Galifortlei 10 2100 Deurne, DEURNSE VISHANDEL , Plankenbergstraat 49 2100 Deurne, ROBBYFISH, Fortbaan 68 2160 Wommelgem,

   Alsjeblieft !

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s