Aan zee, Betere adresjes, In Brussel
Comments 2

DIY Magnum @ Magnum Double Bar

Met de zomer voor de deur lanceert Magnum haar gamma van drie nieuwe Magnum Double’s. Smaakvolle Magnum ijsjes samengesteld uit twee lagen heerlijke chocolade voor dubbel zoveel plezier. Met tussen beide lagen chocolade een toets van chocolade, pindakaas of karamel, voor ieder wat wils dus.

Magnum_doubles

Een nieuw Magnum gamma is plezant. Een eigen ‘custos made’ Magnum samenstellen is nog plezanter. Magnum gaf daarom op zaterdag 28 mei de aftrap van haar zomertour met zijn Magnum Double Pleasure Bar: the place to be deze zomer om het beest in u los te laten en in alle vrijheid uw gepersonaliseerde ijsje samen te stellen. U kiest er zelf de ingrediënten of proeft een van de drie nieuwe Magnum Double’s. De Magnum Double Pleasure Bar houdt eerst halt aan het Flageyplein in Brussel alvorens naar Antwerpen door te reizen om ten slotte te ‘stranden’ aan de Belgische kust.

magnum2

Magnum biedt de mogelijkheid om een eigen Magnum samen te stellen met onder andere heerlijke Belgische ingrediënten. De gereputeerde Belgische chocolade, natuurlijk, verse aardbeien coulis, kletskoppen of speculaas. Daarnaast tracht Magnum ook te verrassen met ingrediënten zoals het bekende snoep dat knettert in je mond. Voor een heerlijk vleugje nostalgie.

Geniet alvast van dit visueel voorsmaakje en laat je in de komende week eens goed gaan 🙂

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Praktische informatie

Van 28/5/16 tot 11/6/16: Magnum Double Pleasure Bar @ Flageyplein, Brussel

Van 18/6/16 tot 3/7/16 : Magnum Double Pleasure Bar @ Antwerpen

Van 9/7/16 tot 24/7/16 : Magnum Double Pleasure Bar @ Belgische kust

Meer informatie over de Magnum Double Pleasure Bar vindt u op www.mymagnum.be

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s