Betere adresjes, Geen categorie, In Gent, voorpagina
Comments 2

Tip voor de zomer : Roofbar Gaston

Gaston mag zich het zonnigste dakterras van Gent noemen. Tijdens de zomermaanden geniet je er van een slow cocktail, een lichte lunch of een uitgebreid diner, met een spectaculair zicht op de stad, weg van alle drukte. Je proeft er Belgisch-Franse klassiekers met een hoek af, maar je kan er ook eenvoudigweg terecht voor de meest genereuze garnaalkroketten van het land. Op 1 juli opent Gaston opnieuw zijn deuren tot en met eind augustus.

opener

De Gentse rooftop verrast je elke dag met een dagverse lunch. Gaston schotelt je de Franco-Belgische keuken voor, maar ook vegetariërs komen er aan hun trekken. Bezielers Sebastiaan Tips en Wim De Bruyne zijn beiden vegetariër en staan erop dat de menukaart ook steevast enkele veggie gerechten telt.

Gaston wil ook in 2016 je zomerdagen op een verfrissende manier invullen. Naast de gezellige petanquebanen vind je er een sympathieke moestuin die het rooftoprestaurant de hele zomer voorziet van zelfgeteelde kruiden en groenten. De twee petanquebanen blijven de ideale zomerontspanning. Daag je vrienden uit voor een tornooi in combinatie met een huisgemaakte cocktail.

Gaston zal ook in 2016 uitpakken met een vernieuwende cocktailkaart. De gezellige table d’amis op het terras is de ideale uitvalsbasis om onder vrienden te genieten van aperitiefcocktail. Bij Gaston drink je ook de exclusieve huischampagne Gaston Chiquet, een zorgvuldig geselecteerde brut die je nergens anders proeft, met 60% Meunier, 15% Pinot Noir en 25% Chardonnay. Het Gentse rooftoprestaurant trekt ook het BYO-concept door, oftewel Bring Your Own Wine. Je neemt zelf je favoriete fles wijn mee, betaalt een kleine som kurkrecht en kan samen met je vrienden optimaal genieten.

Reserveren doe je via gaston@coeurcatering.be. Gaston wordt ongetwijfeld ook deze zomer de plek bij uitstek om van de Gentse skyline te genieten, of dat nu bij een lichte lunch of een gezellige apero is. Zodra de keuken zijn deuren sluit, verandert het rooftopresto in een gemoedelijke bar.

PRAKTISCH
Van 1 juli tot en met 30 augustus

Rooftop bar & restaurant Gaston
Hurstweg 8 – 9000 Gent
vlakbij Wiedauwkaai
gaston@coeurcatering.be
http://www.gaston-gent.be
+ 32 496 109 209

Open juli & augustus
dinsdag t.e.m. zaterdag
Keuken doorlopend open van dinsdag tot vrijdag, van 12u tot 14u30 en van 18u tot 22u
Op zaterdag keuken open van 18u tot 22u
Open bar

2 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s