bloggen, culinair verhaal, Hippe recepten, Lekker leesvoer
Geef een reactie

Voor u gelezen : Het Forest Feast Kookboek voor kinderen

Koken met of voor kinderen is altijd een uitdaging. Als de traditionele kip met appelmoes saai wordt, vind je beslist je gading in het allernieuwste boek van Erin Gleeson. Deze Amerikaanse blogster van The Forest Feast ruilde haar drukke bestaan in New York in voor een minder hectisch leven in de bossen van Californië. Van daaruit trakteert ze iedereen die het lezen wil op eenvoudige vegetarische gerechten. Na een succesvol “grote mensen”- kookboek maakte ze nu ook een leuk veggie kookboek voor kinderen.

cover

Ik nam het samen met mijn dochters door en wij zijn alvast blij verrast door de warme fotografie en creatieve illustraties (gemaakt door de auteur zelf). De opbouw en het duidelijke stappenplan deden ons meteen goesting krijgen om een aantal receptjes uit te proberen. Binnenkort staan deze alvast op onze kookplanning :  een pittige druivenfizz, een cooler wortelnoedelsalade, een quiche met regenboogsnijbiet en een geweldige perengalette.

Naast kleurrijke én eenvoudige recepten, besteedt ze ook aandacht aan technieken en het presenteren van de gerechten. Dit maakt ‘Het Forest Feast kookboek voor kids’ tot een ideaal basiskookboek voor kinderen. Je leert in het boek hoe met en voor ‘foodies in spe ‘ kookt en vindt eenvoudige inspiratie voor een dagdagelijks veggiereceptje….

cuttingtechniques

Over het boek :

Titel: Het Forest Feast, Kookboekboek voor kids, kleurrijke en vegetarische inspiratie voor jonge en oud.

Uitgeverij : Fontaine Uitgevers

Auteur : Erin Gleeson

Verschijningsdatum : juni 2016

ISBN13 9789059566958

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s