Authentieke producten, Uit Frankrijk
Geef een reactie

Uittip voor het weekend : Boulevard de Champagne in Oostende

Komend weekend  wordt Oostende omgetoverd tot een heus foodieparadijs met bubbels in de hoofdrol. Zestien gerenommeerde champagnehuizen uit de champagnestreek zullen er het hele weekend hun uitgekiend assortiment en bijhorende luxeproducten aan je voorstellen. Koppel daar nog interessante workshops,  klassevolle diners en  livenuziek van Jo Lemaire aan en je vindt geen excuus meer om niet naar mijn favoriete stad aan onze kust af te zakken.

boulevard_de_champagne

Gastvrouw en gezicht van deze editie is Sepideh Sedaghatnia, die in 2013 uitgeroepen werd tot sommelier van het jaar. Sepideh is gepassioneerd door haar vak en raakte bekend bij het grote publiek door haar deelname als jurylid aan “Mijn pop-up restaurant”. De ideale keuze dus als ambassadrice. Ontmoet la grande dame du champagne persoonlijk en schaaf je kennis bij over het gouden drankje tijdens één van de twee unieke workshops. Op zaterdag ontdek je 69 geheimen over champagne. Op zondag laat Sepideh je kennismaken met de unieke foodpairing van champagne en kaviaar. Uiteraard staat bij beide workshops proeven op het programma!

Praktisch:
Adres: Thermae Palace, Koningin Astridlaan 7, 8400 Oostende
Gratis toegang en slechts €5 voor een exclusief gegraveerd degustatieglas. Dat glas kan je, mits betaling, laten vullen om zo alle champagnes rijkelijk te proeven.
Workshops met gastvrouw Sepideh Sedaghatnia
Inschrijven kan via deze link: boulevarddechampagne.be

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s