Lekker leesvoer
Geef een reactie

Voor u gelezen : Ei, het ultieme superfood

Wried w”ei”s vind ik dit boekje. Ei, het ultieme superfood vat op een leuke manier de verscheidenheid van een simpel eitje samen. Lucy O’Reilly maakt een culinaire reis rond de wereld en trakteert je op toppertjes met ei uit alle windstreken. Sinds ik het boek heb, ligt het nooit ver weg en bracht het mij zowel voor het ontbijt als voor een simpele lunch inspiratie. De handige indeling en het formaat moedigen je bovendien nog meer aan om met het boekje actief aan de slag te gaan. Met de paasdagen in het vooruitzicht zou ik mij zo eens graag wagen aan ‘Egg Benedict’ en aan een echte ‘Eton Mess’. Stay tuned of schaf je dit leuke boekje gewoon zelf aan.

ei-lucy-oreilly-ros

Titel : Ei, Meer dan 70 recepten met eieren.

Uitgeverij : Veltman Uitgeverij

Auteur : Lucy O’Reilly

ISBN 978 90 483 1409 6

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s