voorpagina
Comments 3

Mijn beste wensen en tot ziens!

Ninove 1 januari 2018 ,

Liefste lezer van Cuberdon & Macaron,

Een nieuw jaar, een nieuw begin, een moment om een streep te trekken en met een schone lei te beginnen. Wel, laat ik dan meteen met de deur in huis vallen en jullie mijn nieuwjaarsnieuwtje vertellen….

Je leest op dit eigenste ogenblik de allerlaatste blogpost van Cuberdon & Macaron. De voorbije 7 en half jaar waren ontzettend waardevol.  Een wereld voor mij open. Ik ben ontelbare ervaringen rijker en leerde een bont gezelschap van leuke mijnheren en madammen kennen. Maar zoals bij snoepjes raak je de zin erin na verloop kwijt.  Verandering van spijs doet eten en daarom hoef ik voortaan geen cuberdons of macarons meer.

Maar niet getreurd. Ergens in het voorjaar, wanneer weet ik nog niet precies, kom ik terug met iets verfrissend én gloednieuw. Het concept en de grote lijnen liggen al vast.  Over de naam zijn wij nog aan het brainstormen en een frisse look zal het helemaal top maken. Hou dus zeker onze Facebookpagina of Instragramaccount in de gaten en blijf zo op de hoogte van mijn nieuwste telg. Wil je graag meedenken over het concept ‘foodblog zonder recepten’ laat mij dan zeker jouw gedacht weten! Alvast een dikke merci!

Tot slot wil ik jullie allemaal van harte bedanken voor de voorbije jaren en jullie het allerbeste voor 2018 toewensen !

Voor eeuwig en altijd jouw culinaire kapoen 🙂

Anniek

 

 

This entry was posted in: voorpagina

door

Culinary professional, in love with desserts en awesome street food

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s