Contact

Als creatief sociaal wezen hou ik van interactie met al wie Cuberdon&Macaron leuk vindt. Aarzel niet en stuur mij gerust een mail naar foodie[at]meerpluswaarde.be met al jouw ideeën en suggesties. Ik probeer om jouw bericht zo snel mogelijk te beantwoorden.

Wil je daarnaast als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste berichten en lekkere recepten? Volg Cuberdon & Macaron dan via Facebook en Twitter. Smakelijke plaatjes van mijzelf en anderen kan je dan weer bekijken op Instagram en Pinterest.

Heb je tot slot iets ‘commercieels’ te melden en wil je mij de hoogte brengen van nieuwe producten, leuke publicaties, events of dergelijke meer. Stuur dan vrijblijvend jouw persberichten en/of uitnodigingen naar foodie[at]meerpluswaarde.be. Als het past in de stijl van mijn blog en/of ik mij kan vinden in jullie filosofie, maak ik er een leuke post van.

Graag tot binnenkort aan tafel of ergens anders

Anniek

086-®Paulien_de_Graaff

7 Comments

  1. mario de wilde says

    ik heb een uitnodiging voor ene belangrijke persconferentie. Is het mogelijk om je mailadres te bezorgen?

  2. Bladerdeeg met gerookte zalm,roomkaas en dille groot succes, vraag moet voor 32 personen maken, hoelang kan ik ze goed houde en kan dit buiten de koelkast?

    • Dag Ria, leuk dat het een succesreceptje was. Indien ik ze voor 32 personen zou maken zou ik ze voorbereiden, bewaren in de koelkast of daarbuiten en het liefst op het moment zelf bakken. Indien dat niet mogelijk is kan je wel een deel op voorhand bakken. Veel succes

  3. Chocolade + creativiteit = mijn ideaal kerstdessert. Wil ik gaan maken voor ca. 15 personen. Voor hoeveel personen is het originele recept?
    Ik kan het helaas nergens vinden.😌

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s