heetZakelijk 

Goedkope bedrukte aanstekers aanschaffen in bulk

Ben jij op Zoek naar goedkope bedrukte aanstekers? Kijk dan niet verder en bezoek de website van aanstekerwereld.be. De aanstekers zijn te koop in bulk en ideaal voor beurzen en andere evenementen om jouw visitekaartje op een leuke manier achter te laten. De aanstekers gaan over de toonbank vanaf 11 cent per stuk ( bij een afname van 250 stuks ). Deze worden binnen 3 dagen geleverd en zijn te koop in verschillende kleuren.

Bedrukte aanstekers voor op beurzen en evenementen

Binnenkort beginnen de beurzen en evenementen weer! Dat is goed nieuws want daarmee kun je namelijk weer nieuwe klanten krijgen. Maar hoe laat jij ze nou jou herinneren? Dat kan heel makkelijk met een handige aansteker met logo van jouw bedrijf! Een aansteker is klein en wordt in het dagelijkse leven nog veel gebruikt. Een ideaal cadeau dus om aan jouw zakelijke partner te geven zodat hij jou tijdens het opsteken van bijvoorbeeld een sigaret meteen weer herkent! 

bedrukte aanstekers

Offerte aanvragen

Ben jij nou enthousiast geworden over onze aanstekers? Ga dan naar de website van ons en vraag digitaal een offerte aan met daarin het voorstel. Wij kunnen vaak in korte tijd leveren zodat in geval van nood we alsnog aan jouw vraag kunnen voldoen.

Related posts

Leave a Comment