'Tips 

Waarom je per direct een vakantiehuis in zuid frankrijk moet boeken

Frankrijk is het land van de stokbroden, croissants en heerlijke weer. Frankrijk is wereldwijd een zeer populair land om naar op vakantie te gaan. Trekpleisters als de Eifeltoren zorgen natuurlijk voor een massale stroom aan toeristen. Maar Parijs is niet persé iets waar Europeanen naar op vakantie zullen gaan. Daarom kiezen we vaak voor een vakantiehuis, bungalow of kamperen in Frankrijk. We geven jou een aantal redenen om voor Frankrijk te kiezen als vakantiebestemming!

Provence

De Provence is het meest bezochte gedeelte van Frankrijk. Met heerlijke temperaturen, een schitterende natuurlijk en enorme vrijheid is dit toch wel het ultieme vakantie gedeelte van Frankrijk. Een vakantiehuis Provence is daarom ook een lastige horde omdat de aanvragen enorm zijn. Als je geluk hebt kan je dit jaar profiteren van de onzekerheid van veel mensen. Maar de toestroom zal enorm worden op moment dat iedereen groen licht krijgt om op vakantie te gaan. Neem dan dus een risico door een vakantiehuis te boeken met annuleringsmogelijkheid. Zo weet je zeker dat dit prachtige huisje jou niet afgenomen kan worden.

Klimaat

Als je aan Frankrijk denkt dan denk je natuurlijk aan het heerlijke klimaat. Frankrijk biedt bomvol mogelijkheden om optimaal te genieten van je vakantie. Van stranden, bergen, enorme meren tot aan rust  kan je in dit land vinden. Frankrijk is ideaal om optimaal te genieten van je vakantie om jezelf weer volledig op te kunnen laden voor je nieuwe werkweken.

Neem genoeg zonnebrand mee want zeker in Zuid Frankrijk zit je behoorlijk gebakken met veel zon uren. Smeer jezelf dus goed in!

Zee

Ben je echt gek op de zee? Dan is Frankrijk zeker ideaal. Doe wel van te voren goed onderzoek want er zijn verschillende soorten stranden. Van zand stranden tot stranden met steentjes. Zoek dus uit wat jij het lekkerste vind.

Related posts

Leave a Comment